0 0
Kalerábový šalát s medvedím cesnakom

Zdieľajte to na Vašej sociálnej sieti:

Alebo môžte iba kopírovať a zdielať túto url adresu

Ingrediencie

Upraviť porcie:
1 Tofu ochutené (marinované, bylinkové....)
1 Kaleráb odporúčam mladý kaleráb
2 hrste Medvedí cesnak
3 pl Tofunéza
1 čl Umeocot alebo tamari / shoyu omáčka

Kalerábový šalát s medvedím cesnakom

Vlastnosti:
  • Bezlepkové
  • Vegánske
  • 10 min
  • Porcií: 4
  • Ľahká obtiažnosť

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Jednotlivé kroky

1
Hotovo

Na jemno nastrúhaný kaleráb či inú zeleninu ochutíme umeoctom, pridáme nastrúhané tofu, nasekaný cesnak, rastlinnú majonézu a riadne premiešame. Necháme chvíľu postáť. Môžeme ho použiť aj ako nátierku na chlieb, na placky či slané palacinky, prípadne použijeme namiesto omáčky na cestoviny či obilniny.

Ľubka Balážová

Som Ľubka Balážová. Už viac ako 20 rokov som niečo ako "potravinový provokatér". Podľa mňa je zdravá strava taká, čo aj naozaj chutí. Vedomosti, skúsenosti, no najmä hry plné fantázie a odvážne čarovanie s jedlom ma doviedli ku svojmu vlastnému štýlu varenia - "vegánska makrobiotika šmrncnutá ajurvédou" napasovaná na naše mierne pásmo.

predošlé
Šalátik reďkovka, špargľa, mrkva
predošlé
Šalátik reďkovka, špargľa, mrkva

Pridajte Váš komentár

Ohodnoťte recept*

Používame technológiu cookies, aby sme vám poskytli čo najlepší zážitok z prehliadania našeho webu.