• Domov
  • Dezerty
  • Pikantným jačmenný čokokrém s lineckými púčikmi
0 0
Pikantným jačmenný čokokrém s lineckými púčikmi

Zdieľajte to na Vašej sociálnej sieti:

Alebo môžte iba kopírovať a zdielať túto url adresu

Ingrediencie

1 šálka Mierne rozvarený jačmeň alebo jačmenné krúpy
0.5 šálky Mandľové mlieko
2 pl Neodtučnené kakao
2 pl Karob
1 štipka Chilli
2 pl Kakaové maslo alebo kokosové maslo
4 kvapky Esenciálny zázvorový olej

Pikantným jačmenný čokokrém s lineckými púčikmi

Vlastnosti:
  • Štipľavé
  • Stredná obtiažnosť

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Jednotlivé kroky

1
Hotovo

Uvarený jačmeň (s trochou soli alebo kúskom morskej riasy) rozmixujeme so všetkými ostatnými
surovinami do hladkého krému. Plníme ním košíčky, dezertné poháre, palacinky....

2
Hotovo

Tip: v bezlepkovej verzii urobíme podobné krémy z uvareného ciroku, slzovky alebo ryže naturál

Ľubka Balážová

Som Ľubka Balážová. Už viac ako 20 rokov som niečo ako "potravinový provokatér". Podľa mňa je zdravá strava taká, čo aj naozaj chutí. Vedomosti, skúsenosti, no najmä hry plné fantázie a odvážne čarovanie s jedlom ma doviedli ku svojmu vlastnému štýlu varenia - "vegánska makrobiotika šmrncnutá ajurvédou" napasovaná na naše mierne pásmo.

predošlé
Torta plnené “nekaramelovým“ krémom
ďalšie
Ovsené strapačky
predošlé
Torta plnené “nekaramelovým“ krémom
ďalšie
Ovsené strapačky

Pridajte Váš komentár

Ohodnoťte recept*

Používame technológiu cookies, aby sme vám poskytli čo najlepší zážitok z prehliadania našeho webu.